Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   adieu frans bauer

adieu frans bauer

by de man in de zorg on June 18, 2007

maandag 18 juni 2007
Van het weekend gewerkt; dagdiensten; maar dat had ik gisteren ook als vermeld geloof ik..
Ja, zaterdag de gehele dag de tv aangestaan op m’n job. Bee Zet eN, op zichzelf geen onaardige muziek, maar je moet er wel van houden.
Neen, alles is beter dan de gehele dag dezelfde cd van frans bauer horen. Ach doodziek word ik soms van die man. Als ik naar huis ga; klinkt nog de muziek van c en a door m’n hoofd. Tis triest
dat je muziek van zo’n jongetje kan dromen terwijl je het niets vind. Neen; geef mij u2 en zo en ja….jeugdsentiment zoals doe maar………
Maarja, het is leuk voor die mensen, alhoewel ik soms betwijfel of ze het na dagenlang achter elkaar aangehoord te hebben ook zo leuk vinden en het ze niet de keel uit komt.
Wanneer komt de tijd dat er een zangeres zonder naam klinkt op de afdeling of de straatzangers…….
Maarja, zaterdag de gehele dag bzn aan in beide woonkamers en s’avonds bij vele bewoners op de slaapkamers. Oh ja, we komen woonkamers te kort in deze tijden.
Sommige rokende bewoners willen voetbal kijken. De andere rokende bewoners bzn.
En ach, voetballuuuuuuuuuu; toppers tegen elkaar zoals israel tegen luxemburg.
Rokers en niet rokers willen kijken; maar niet bij elkaar.
Ja, begreep dat er verschillende compromisen zijn geslopen…zaten veel mensen op rond elf uur in de avond, begreep ik van de nachtdienst.
Het was leuk zowel op de dag als ook in de avond. Alle bewoners wachten nu met smart op het afscheid van frans bauer en jantje smit. Eindelijk weer van die bere gezellige dagen en avonden bij de tv met leuke, voor mijn bewoners althans, tv avonden.
Tot morgen.

Previous post:

Next post: