Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ahhh bijna vakantie

ahhh bijna vakantie

by de man in de zorg on June 3, 2007

zondag 3 juni 2007
M’n vier vrije dagen zitten er bijna op. Neen, zal niet meer klagen zoals vrijdag, af en toe baal je best wel van het werk thuis…..
Neen, gisteren de tuin gedaan en vandaag de ramen en de pui eens flink gedaan. Glimt weer. Ja, je merkt het best wel als je de troep van de shell van de ramen afpeuterd. Geen getint glas meer maar gewoon ramen zoals het hoort. Waar je door kan kijken. volgende week zitten de spikkels er weer op, over twee weken is het weer getint. Tis niet anders in mooi Hoogvliet.

Vriendin ook vrij. Lekker. Buiten in de tuin praten over….ja de aankomde vakantie. Lekker; kijk er naar uit. Drie maanden nog te gaan en we weten nog niet waar we heengaan. Zal we een verry lastminute worden. Vorig jaar ook geboekt; een paar dagen voor tijd. Maarja, de boeken hebben we al weer in huis…sinds december.
Kijk er naar uit. In November het laatst vakantie gehad. M’n vader is gisteren gegaan. Naar Side in Turkije, ben eigenlijk stik jaloers. Daar mooi weer, maar dat hebben we hier gelukkig ook.
Neen, druk bezig in de boeken en genieten van de laatse vrije dag. Morgen weer aan de bak in het verpleeghuis. Vrier dagen vrij geweest, er zal veel veranderd wezen in de dagen dat ik weg ben geweest. De afdeling is best wel druk op dit moment. Veel dingen die gebeuren met m’n mensen. Wacht af wat er op me afkomt.
Morgen weer een log; niet over de dagelijke beslommeringen des levens; maar over m’n job.
Tot morgen.

Previous post:

Next post: