Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Allemaal heel moe

Allemaal heel moe

by de man in de zorg on December 4, 2005

Allemaal heeel moe
04-12-05
Vandaag vrij; weekend. Morgen weer aan de bak in het verpleeghuis. Late dienst op pakjesavond. Doe er zelf niets aan; geen kinderen en ik zit liever met m’n vriendin onder de boom met Kerstmis.
Dus ja; er moesten er drie! werken bij ons en ik ben een van die gelukkigen <img src=”/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_wink.gif” class=”emoticon” alt=”” />
Maakt me niet zoveel uit; kan iemand anders met kinderen pakjesavond vieren. Wel leuk voor ze toch?
Vrijdag wel gewerkt; de dag dat de Sint naar het verpleeghuis kwam. Was wel leuk; was wel gezellig. D’r hangt altijd wel een leuke en gezellige sfeer. je weet dat de Sint en bekende is; maar toch; zeker ook voor de mensjes, spannend.
Wel leuk met muziek en zo; je ken dat wel. Tegen vieren was het afgelopen. Bewoners terug; moe. Ja; dat viel me wel op. Hangend sommige in een stoel; was misschien wel te veel voor sommige bewoners geweest; maar ze hadden het leuk gehad; begreep ik.
Afgesproken dat we volgend jaar weer met z’n allen naar de Sint zijn verjaardag in het verpleeghuis gaan.
Voor de rest van het weekend aan het rommelen geweest in het huis en achter de computer. Dondervogels.nl is er gelukkig weer; een collega webog die ik bijna altijd wel bezoek.
Dus ja; vandaag thuis; vriendin werkt; dagdienst; ‘t was druk bij de buren begreep ik.
Even koffien en daarlijk weer weg.
Lekker daarna nog even hangen op de bank en werkoverleg. Hoe gaan we het de komende dagen aanpakken; zal een chaos worden…..zal ook het dak opmoeten…wens me succes.

Previous post:

Next post: