Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   als de woorden dank je wel veels te weinig zijn, wat is het dan wel?

als de woorden dank je wel veels te weinig zijn, wat is het dan wel?

by de man in de zorg on November 24, 2011

als de woorden dank je wel veels te weinig zijn, wat is het dan wel?
Onze baby is geboren op 5 november 2011, en dan praat ik over zo’n drie weken geleden en het is nu 24 november, zeer binnenkort ga ik aan de slag, op mijn kleinschalig woonproject voor dementerende bejaarden.
Al deze tijd, heb ik van mijn werkgever, zorgroep rijnmond vakantiedagen kunnen opnemen. Normaal staat dat als je vrouw bevalt er drie dagen voor, ik had de regeling dat ik twee weken op kon nemen op het punt van bevallen tot het moment van beginnen.
Mijn werkgever, zorgroep rijnmond is hier ongelooflij netjes mee omgegaan. Mijn dank aan mijn werkgever is ongekend groot, hoe hij als werkgever dit heeft gedaan.
Mijn leidinggevende op mijn afdeling wil ik zeker ook bedanken, voor hoe zij de situatie heeft opgepakt op de afdeling. Bood zelf aan extradagen op te nemen, waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt. Ook in alles rondom deze periode, stond zij voor meer dan een gewone leidinggevende. Ongekend wat zij heeft gedaan in deze periode.
Ook wil ik mijn dank opschrijven voor de twee collega’s die mijn nachtdienst hebben opgelost. Een collega bleef van elf tot half vier in de nacht, nadat zij een avonddienst had gewerkt, de volgende nam dit om half vier over, nadat zij ook had gewerkt in de avond.
Ik wil zeker ook mijn collega’s en anderen bedanken die afgelopen tijd ons bedolven hebben onder kaartjes. Niet alleen van mijn locatie, maar ook van mijn oude locatie kreeg ik veel post.
Ik wil ook iedereen bedanken die afgelopen maanden op mij werk zeer betrokken waren bij de komst van ons eerste kindje, en dagelijks al mijn verhalen hebben moeten aanhoren. Ik kan me voorstellen dat als een man alleen maar over een baby kan praten……
Ik zou deze lijst nog veel en veel langer kunnen maken, omtrent collega’s en meer die zich zo fantastisch hebben opgesteld, maar dan word het wel erg lang.
Mijn dank is zeer en zeer groot.

Mijn collega’s zijn aflopen maandag op de koffie geweest. Op kraamvisite. Ze hadden een mand bij zich met cadeautjes voor de kleine. Een mand vol met ongelooflijk leuke en mooie dingen. Zo veel dat je het haast niet open durfde te maken. Mijn god…..

Beste en lieve collega’s. Als het woord dank je wel niet meer voldoende is, wat moet je dan zeggen voor wat jullie hebben gegeven voor de kleine…… wat ongelooflijk lief, en wat zal de kleine hiervan genieten en mooi bijlopen. Wat lief van jullie.
Als het woord dank je wel niet meer voldoende is voor mijn lieve collega’s, mijnmensen om me heen op de afdeling, voor mijn leidinggevende, voor mijn werkgever, zorggroep rijnmond…..wat is het woord dan wel in plaats van dank je wel…..

Previous post:

Next post: