Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   back again

back again

by de man in de zorg on September 24, 2007

back again
Back again. Ja; beste 3 lezers van deze log. Twee weken er even tusen uit geweest met m’n vriendin. Twee weken zon, zee en strand in bloedheet side; turkije.
Ja; samen; eindelijk samen genieten in dit mooie super hotel
asteria sorgun hotel side turkije

Ehhh; tis het asteria sorgun hotel side turkije. Ultra all inclusieve met veel, te veel; misschien wel idioot veel met alles wat je kan wensen denken en dromen. Maarja; terug in koud en regenachtig holland. Scheelt twintig graden met dat land daar. Lekker genoten en morgen weer hard aan de bak in m’n zorgtoko.

En johan; heb je zin….. tuurlijk ……. niet; maar het moet maar. Er moet weer verdiend worden en die mensjes daar stellen het wel op prijs dat er een mens extra aan het bed staat. M’n hoofd is leeg en ik ken er weer een vol jaar tegenaan. Beter; ik vol me “frisser” en zit vol met energie; wat ik de aankomende dagen weer hard nodig zal hebben.
Terug; met de bijna daglijkse log. Ik wil zeker nightfall van nightfall.zorglog.nl enorm bedanken; omdat zij tijdens mijn afwezigheid haar log mee liet draaien op deze log. Nogmaals mijn dank aan jou; nightfall; en ook gate; de eigenaar van zorglog.nl

Even vandaag de aftrap voor de werkelijke log weer verder gaat en ik bijna dagelijks stukjes ga schijven over zorg en zorgen van de man in de zorg; over m’n leven binnen en buiten de zorg. Welkom terug 3 lezers; enne nightfall; nogmaals dank.
Johan

Previous post:

Next post: