Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   bambix, wie is er niet groot mee geworden

bambix, wie is er niet groot mee geworden

by de man in de zorg on November 1, 2012

Bambix, wie is er niet groot mee geworden
Bambix wie kent het niet
Vanaf een paar maanden na onze geboorte word bambix gegeven. Gezond, lekker en voedzaam. Ook ik at vroeger regelmatig bambix. De granen van bambix, gezonde melk en ja suiker. Heerlijk als ontbijt en gezond. Bambix wie is er niet groot mee geworden, vraag ik me dan wel eens af wanneer ook ik mijn dementerende bewoners bambix geef.

Ja, ook bij de bewoners word het gegeven. Soms als men niet wil eten, soms bij slikproblemen, soms als keuze als men geen boterham kan eten. Bambix word inderdaad ook gebruikt bij onze dementerende bewoners.
Mijn lieve collega Nicky is aan het sparen geweest ,met die voeding. Op elk pak een streepjes code afhalen en dit op een formulier plakken wat op de site van bambix te downloaden was. Nicky is aan het sparen voor gratis producten voor de afdeling, voor onze bewoners. Leuk die bambix dozen gaf ze regelmatig aan, waar we die oude vertrouwde pakken in kunnen doen, gooi die code niet weg, dan kan ik die mooie gratis dozen krijgen voor op de afdeling. Ze is lang bezig geweest en ja hoor eindelijk heeft ze de spaarkaart vol voor een gratis bambix bus. Ze is naar de site geweest van bambix om te gaan bestellen. Om deze gratis producten te krijgen moest de spaarkaart gefrankeerd worden opgestuurd… 80 eurocent en dan zou de gratis bambixbus verzonden worden a verzendkosten van 5 euro 50. Een gratis bambixbus voor onze bewoners op mijn kleinschalig woonproject voor dementerende bewoners voor meer dan vijf euro. Mooi zo’n gratis bus. Bij blokker is het goedkoper zo’n bus dachten we.
Neen, ze was er niet blij mee, en best wel teleurgesteld eigenlijk. Ze heeft een mail naar bambix geschreven met het verhaal. Meer dan vijf euro voor een gratis bambix bus voor onze bewoners, vond ze best wel jammer scheef ze. Juist omdat die bussen zo leuk zijn op onze afdeling, waar iedere cent moet worden omgedraaid. Zij ook een telefoonnummer erbij vermeld…..
Een paar uur na die tijd is ze opgebeld…. Door bambix…. en heeft ze het verhaal uitgelecht.
Super service en een heel mooi gebaar van het bedrijf van bambix waar we allemaal groot mee zijn geworden. Bambix levert die leuke bussen waarvoor mijn collega aan het sparen was voor de afdeling gratis.

Dank je wel firma bambix, voor dit ongelooflijk mooie gebaar. Dank je namens ons kleinschalig woonproject voor dementerende bejaarden. Ja bambix. Wie is er niet groot mee geworden….. en wie zal he niet eten als je heel oud bent.

Previous post:

Next post: