Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Ben er zuinig op

Ben er zuinig op

by de man in de zorg on February 9, 2005

09-02-05
ben er zuinig op
Tilcursus geweest.
Belangrijk omdat het je weer up to date maak met betrekking tot transfers. Eerst praktijk. Kon merken dat ik soms teveel fout deed. Kon het goed merken toen ik met liften werkte. Eerst fout goed de mist in gaan en ook merken dat m’n rug te zwaar werd belast en daarna goed. Scheelt een hoop kijkend naar de krachten die je op dat moment heb op je rug.
Acheraf kijkend denk ik dat ik soms goed fout bezig ben.
Veel heb ik ervan opgestoken. Zeker veel dingen die ik in de praktijk anders toe gaat passen. Scheelt enorm. Scheelt enorm omdat ik net zoals een ieder in de zorg wel eens thuiskom met van die vervelende steken in de onderrug.
Ik ben nog jong en besef dat ik nog lang mee moet. Juist een geode scholing kan bijdragen dat ik dit ook haal.
Best belangrijk zo’n cursus om eerlijk te zijn; nu nog iets aan die “huiselijke” vloerbedekking doen op de gangen; dan haal ik de 65 wel zonder rugpijn.

Previous post:

Next post: