Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   boer balkenende

boer balkenende

by de man in de zorg on February 26, 2006

boer balkenende
Ja; ik heb hem gisteren ook gezien; op televisie; boer Balkenende. Vierde carnaval in brabant….gefeliciteerd daar in brabant dat “onze” boer Balkenende naar jullie toekwam.

Neen ; ik heb niks met carnaval; misschien omdat ik van “boven de rivieren” afkom. Ja; in mooi Hoogvliet hebben wij dat niet.
Carnaval is in mijn ogen veel bier, hossen en ja…iets wat ik in het geheel niet begrijp.
Misschien ben ik daar te nuchter voor; of ben ik gewoon nuchter omdat ik niet gedronken heb om dat niet te begrijpen.
misschien begrijp je carnaval pas, als je te veel gedronken heb of misschien is het gewoon leuk. Vraag het niet aan mij; ik kom van “boven de rivienen”.

Dus ja; ik zag gisteren boer Balkenende in brabant carnaval vieren. Aan het bier met allemaal collega’s van de zelfde partij met allemaal groene sjaaltjes. Neen het ging hem niet om de politiek; gaf hij aan. Geen politiek tijens carnaval. Natuurlijk geloof ik dat…..
Ja; aan het bier; hij zag er leuk uit trouwens. Boerenkiel. Kan hij geen boer worden nadat hij weg is?
Keuterboer ergens in een afgelegen dorp. Rozen kweken; bezig zijn met knoppen zijn in plaats van het land naar de knoppen brengen?
Ja; aan het bier; zelfs toen hij nog nuchter was en 1 biertje op had kraamde hij onzin uit; net zoals hij in zijn Den Haag is.

Er was weer een meevaller van zoveel miljoen. Zal wel niet naar zorg gaan. Neen, het gaat naar belangrijker dingen. “We” moete naar Afghanistan en ja zoveel andere belangrijker dingen. Neen, geen geld naar de minima en de ouderen. En ach ja; jullie in de zorg…dat gaat toch altijd goed?
Volgens mij was hij flink bezopen toen hij deze uitspraken deed.
Was hij vast aan het “voor carnaval” vieren en had hij flink voorgedronken. Alleen iemand die bezopen is en niet meer helder nadenkt doet zulke uitspraken.
Liever kiezen voor andere dingen dan voor de minima; de oudere en de zorg…..

Zag gisteren Balkenede carnaval vieren in brabant. Wat had hij een pelzier..wat hadden en hebben wij een plezier van hem. Kunnen jullie hem daar in het zuiden nog en jaartje of meer houden?

Previous post:

Next post: