Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   bonbon recept en recepten cointreau bonbons

bonbon recept en recepten cointreau bonbons

by de man in de zorg on January 29, 2000

bonbon recept en recepten cointreau bonbons
(80 stuks)

1/4 liter slagroom
50 gr eigeel
100 gr suiker
475 gr couverture
1 dl cointreau

Doe de suiker en het eigeel in een schaal en klop het schui mig.
Kook de room al roerend op.
Smelt de couverture.
Meng het suiker-eimengsel door de room en laat het al roerend 3 minuten
koken.
Neem de pan van het vuur en meng er de couverture door.
Breng op smaak met Cointreau.
Maak van deze massa bolletjes (of andere vormen) en laat die goed afkoe-
len.
Dompel ze dan in de gesmolten couverture (29 øC).

Previous post:

Next post: