Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   braadzak recept en recepten kabeljauw met citroen

braadzak recept en recepten kabeljauw met citroen

by de man in de zorg on January 28, 2000

braadzak recept en recepten kabeljauw met citroen
1 staartstuk kabeljauw van ± 750 gr
zout, peper
1 citroen
ansjovispasta of olijfolie
enkele takjes peterselie

Spoel de vis goed af, prik het visvel met een houten prikker in en bestrooi met zout en peper.
Was de citroen goed en snijd hem in dunne plakjes.
Was de peterselie goed en sla ze droog.
Bestrijk de vis met de ansjovispasta of smeer hem in met de olie.
Doe de vis in een braadzak, dek met de schijfjes citroen en de takjes peterselie af en sluit de zak.
Zet de zak in een passende ovenschaal in de oven en laat de kabeljauw in ± 35 minuten op 180°C gaar worden.

Previous post:

Next post: