Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   braadzak recept en recepten kruidige heilbot

braadzak recept en recepten kruidige heilbot

by de man in de zorg on January 14, 2000

braadzak recept en recepten kruidige heilbot
4 heilbotfilets van 150 gr
zeezout, versgemalen peper
1 eetlepel rozemarijn(topjes)
250 gr courgette in luciferdunne reepjes
4 schijfjes citroen
2 eetlepels Pernod
4 theelepels boter
4 braadzakken

Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrooi de heilbot aan beide kanten met zeezout en versgemalen peper en steek de rozemarijntopjes in het midden van de filets.
Schik in elke braadzak een bedje van de courgettereepjes en leg daar het stuk heilbot met een plakje citroen op.
Sprenkel 1/2 eetlepel Pernod over de vis en leg er 1 theelepel boter op.
Leg de gesloten zakken 10-15 minuten in het midden van de oven.
Lekker met gepofte aardappel.

Previous post:

Next post: