Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   buurvrouw wat ruikt je poes lekker

buurvrouw wat ruikt je poes lekker

by de man in de zorg on October 21, 2007

zondag 21 oktober 2007
vandaag vrij; vriendin dagdienst
Inderdaad je poes ruikt lekker buurvrouw.
Neen; wel erg makkelijk dat werken in de zorg. Al die oudjes met verschillende luchtjes op. Van de aanbieding van de lidl en de aldi; de 4711 en de majazeepjes en parfums tot ja; wel erg lekkere luchtjes. Luchtjes waarvan je denk; zo die wil ik hebben. Neen; natuurlijk niet voor mij, maar voor mijn vriendin. Idiaal die oudjes; ruik ik wat lekkers, dan schrijf ik het maar op. (Mannen en dingen onthouden gaat soms erg moeilijk). Een naam en een lekker luchtje achter de hand te hebben voor een verjaardag; de kerstman en voor moederdag of als ik gewoon weer eens wat goed te maken heb met m’n vriendin is altijd handig toch? Ja; het maakt het wel wat makkelijker als ik een winkel binnenstap.

Zo ook de poes van de buurvrouw. En ja; die rook heel lekker. Neen, buiten aan het klootzakken in de tuin. Rommellen en ja; aan een tuin heb je altijd werk; samen met m’n vriendin. Een doordringende lucht kwam op ons af. “Ruik je iets” vroeg ik aan mijn vriendin. “Neen” gaf ze aan; “de shell stinkt vandaag niet zo erg”. “Neen tis parfum of aftershave”. “Ja inderdaad”. We konden het niet echt thuisbrengen.
En ja hoor daar kwam timon; de leasekat van de buren; met een vreselijke lucht achter zich aan hangende. Weetje; parfum is best lekker; maar als je een berg opdoet stikt het gewoon toch? Kweet niet wat de buurvrouw met haar poes heeft gedaan; of dat hij; lees timon; iets heeft omgegooid en dat de inhoud op zijn vacht is terecht gekomen; maar hij stonk enorm naar de aftershave.
Liep om en kwam de buurvrouw tegen. Zo buurvrouw; wat ruik je poes lekker. Ben gewend dat timon naar wasverzachter ruikt; maar de aftershave van je man is ook wel een erg lekkere.
Mijn vreindin pakte haar papiertje en schreef het op. Dit jaar word het van gils wat ik met kerst; met m’n verjaardag of vaderdag krijg…..of als goedmakertje als we ruzie hebben gehad 😉

Previous post:

Next post: