Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   communicatie stoornis

communicatie stoornis

by de man in de zorg on March 13, 2006

communicatie stoornis
Leuk joh; ze hebben bij de graafwerkzaamheden bij mij in de straat; die december 2005 klaar moeten zijn; een kabel geraakt.
Een kpn kabel; die telefoon kabel. Ja; pas gebeurd. vrijdag middag. Merkte dat ik geen verbinding had op mij compter met internet. Alles geinstaleerd; geherinstaleerd en nogmaals opnieuw. Niet de gehele pc; maar de lifebox van wanadoo.
Wat ik ook deed; geen verbinding. Ben aan het klootzakken gewee?t aan de lifebox zelf; maar ook dat hielp niet. Neen het draadloze “veilige” netwerk van de buurman; die kon ik ook niet vinden.
Tot mijn vriendin met het idee kwam de hoorn van de haak op te nemen. Ja; en toen had ik een dode lijn…..
Dus ja;opgebeld; mobiel van m’n vriendin naar kpn. Neen, ik was de eerste die belde gaven ze aan. Ja dat hoorde ik ook van de buren in de straat. Iedereen was als eerste en ja; ehhh nee; maandag zou er aan gewerkt gaan worden.
Leuk; vier dagen zonder telefoon; vier dagen zonder internet. Ook niet via de “veilige modem van de buren; zijn gaan ook via kpn.
Dus ja; heel de dag zitten wachten; op kpn; in de hoop dat m’n telefoon het weer deed.
Ja; en nu; vanaf zes uur vanavond….hij doet het weer.

Toch is het vreemd; tuurlijk; kpn is zeer betrouwbaar, maar dat je vier dagen zonder telefoon zit en dat er niets aan word gedaan……..
Een buurman van mij werkt voor een verwarmingsbedrijf; cv ketels; en die heeft regelmatig storingsdienst; en als er echt een storing is; dan komen ze gewoon; ook in het weekend…maarja; helaas werkt de storingsdienst van kpn anders. Tis jammer; want je betaald er veel voor. Ja; oke geen gezeik; de eerste keer dat dit overkomt sinds een lange tijd; maar toch; als de telefoon het niet doet; weet je pas hoe erg je hem mist.

Previous post:

Next post: