Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Dag bomen dag planten dag muren

Dag bomen dag planten dag muren

by de man in de zorg on April 28, 2005

dag bomen dag planten dag muren
Je heb wel eens zo’n week dat je denk “ik wou dat hij voorbij was”.
Misschien herken je het; kep er zo een; zo’n week.
Niet omdat het niet loopt op m’n job of zo maar soms loop je tegen het feit aan dat je diegene waarmee je een relatie heb wel erg weing ziet. Te weinig; veels te weinig.
Maarja; tis niet anders. We werken beiden in de zorg en allebei onregelmatig dus soms loop je hier soms tegen aan.
Zelf drie laat gehad m’n vriendin twee dag. Gisteren de derde late ging m’n vriendin op cusus; voor twee dagen en zou niet thuis komen.
Vanavond zie we elkaar even. Morgen dag; vriendin vrij. Zaterdag en zondag twee dag en m’n vriendin twee laat.
Leuk he……….

Ondanks dat ik laat heb gehad sta ik s’morgens om kart over zes op. Vriendin is aan het krullen maar na het krullen nog even een kwartiertje samen. Even koffie drinken samen en de dingen doornemen die nog lopen.
Oke dat dus drie dgen.
Gisteren thuisgekomen; vriendin op cursus. Dag muren; de muren zeiden niets.
Vanmorgen opgestaan; dag planten dag bomen. Maarja die zeiden ook niets terug.
Vandaag het huis soppen en klaar zijn voordat ze terug komt. ‘T zou laat worden. Vanavond even samen.
Morgen vroeg op;dagdienst ; vriendin is vrij. Even een avond samen op de bank hangen en desnoods gezellig; hoewel gezellig goede tijden kijken samen (ik hou er niet van deze soap; maar ik zal niet weggaan omdat je elkaar al zo weinig ziet).
Zaterdag vroeg op. Misschien kom ik ze tegen bij de koffie om half zeven s’morgens en opblijven tot half twaalf in de avond. Vriendin opwachten en even bijpraten.
Zondag hetzelfde. Zelf thuiskomen; een praatje maken met de bomen; de deur en de muren en wachten………..in de hoop dat ze s’avonds snel thuiskomt.
Maandag een normale dag geloof ik; een dagje vrij samen. Even net doen of je een normale relatie heb (die niet word beheerst door elkaar veels te weinig zien). Ik hoop dat het lukt.
Wacht even; loop even naar beneden; de voordeur roept. Sorry; ik had de muren al goedemorgen gezegt; maar de voordeur was ik vergeten te groeten.

Previous post:

Next post: