Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   de eerste man met zwangerschapsverlof

de eerste man met zwangerschapsverlof

by de man in de zorg on July 9, 2011

de eerste man met zwangerschapsverlof
Mijn god, naar mijn baas geweest. Naar mijn baas geweest omdat ik mijn najaarsvakantie niet aan kan geven, wanneer ik hem wil hebben. Kan hem wel aanvragen, maar je weet niet wanneer dat bouwpakket bij mijn vriendin klaar is en die ooievaar op te dak land.
Dus ja; ik kan mijn vakantie wel doorgeven, maar als die ooievaar eerder land of later dan zit je met een vakantie waar je niets aan heb.
Gelukkig heb ik wel goed overleg met mijn werkgever en ja, ik waardeer het enorm hoe dat er bij mijn werkgever mee word omgegaan hiermee.

Ook kijkend naar arbo en cao wetgeving bij zwangerschap bij vrouwelijke collega’s is het bij ons goed geregeld. Duidelijk en het loopt goed verneem ik via via. Men krijgt informatie betreffende cao afspraken over arbo wetgeving en er is overleg met personeelszaken over het ingaan van zwangerschap verlof maar het aller belangrijkste, er is voorlichting. Voorlichting over wat kan en niet kan vanuit de werknemer, maar ook vanuit de zorgorganisatie. Het is gewoon goed geregeld en duidelijk.

Je bent de eerste man met zwangerschapsverlof en ik ga ik met dit probleem aan de slag, gaf mijn leidinggevende aan. En ik waardeer het enorm, zoals er mee word omgegaan.
Ook bij zwangere vrouwen is het gewoon zeer goed geregeld en is alles duidelijk, en word er vanuit de zorgorganisatie heel goed rekening gehouden met arbo wet, cao en er is veel voorlichting. Als zwangere weet je immers niet alles.

Meer weten; de arbo wet (voor elke zorginstelling)

de eerste man met zwangerschapsverlof
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: