Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   de nacht is….

de nacht is….

by de man in de zorg on February 25, 2008

de nacht is
De nacht is voor de uilen word wel eens gedacht en gezegd; maar de nacht is er ook voor mij. Neen; tis dat het voor je priveleven zo klote is; maar als het aan mij lag…..de nacht.
Neen, zeker niet optimaal; met die kruisingen van diensten met mijn vriendin en ja; om eerlijk te zijn het lijden of schrijf je dat nau met ei; leiden; van je prive leven eronder. Kwa diensten; ja de nacht…heerlijk!
Neen; ze liggen mij wel; eigen baas; geen gezanik of geklaag van wat of wie dan ook; maar gewoon iets goeds neerzetten. Eigen baas; in eigen zorgtoko en ja; gewoon netjes en goed je werk kunnen doen. Eigen baas; eigen tijdsindeling; en ja; zorgen dat alles gewoon goed en netjes word gedaan en dat er aan het einde iets netjes is neergezet. Naar huis gaan dat het goed is geweest; zonder afhankelijk te zijn geweest van anderen. Neen, niet dat ik niet met anderen kan samenwerken; maar toch; ben best wel een eigenheimer….
De nacht is voor de uilen…ga gelukkig weer de nacht in. De nacht en de avond; mijn diensten…..ik hou ervan. Drie te gaan; vannacht de eerste…op een afdeling die volop “in beweging is” en waar het ook in de nacht; naar wat ik vernomen had en heb; goed kan spoken kwa drukte en gekke dingen…… Heerlijk!
Tot woensdag de 27 ste; rond zeven uur in de ochtend

Previous post:

Next post: