Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   de vroeg opstaan is kut club

de vroeg opstaan is kut club

by de man in de zorg on November 9, 2008

de vroeg opstaan is kut club
Ja; net zoals velen ben ik ook op hyves te vinden. Hyves; een sociaal netwerk op internet. Wel leuk dat hyves en ja; ik verbaas me telkens weer over de mogenlijkheden die die site heeft. Vooral het oude vrienden van vroeger en heel vroeger “ontmoeten” vind ik wel erg leuk. Gasten die ik misschien twintig jaar of langer niet heb gezien en heb ontmoet kom je tegen. Oud klasgenoten en zo… ach je ken dat wel.
Ja; in huize ziekenverzorgende zijn we regelmatig op hyves te vinden en zijn we aan het rommelen daar. Op zoek naar en ja vooral kijken. Stukjes schrijven bij anderen doe ik daar niet en ja; om eerlijk te zijn; daar heb ik geen tijd en zin in; het moet leuk blijven.
Buiten hyves kan je ook lid worden van soorten clubs daar. Clubs met ja….. veel onzinnigheid en domme namen. Je heb er geen bal aan; maar het is wel leuk om “lid” te zijn van zo’n club.

Ik ben onder andere lid van de “vroeg opstaan is kut club”. Niet dat ik het erg vind om vroeg op te staan; maar vroeg opstaan om naar mijn werk te gaan is gewoon…ja…. Niet omdat ik een hekel aan mijn werk heb of zo; begrijp me niet verkeerd; maar dat vroege opstaan…. om vervolgens bij een bewoner te komen die niet uit bed wil en uit wil slapen. Ja; dan had ik zelf ook wel wat langer op mijn bed kunen blijven liggen toch? 😉
Neen; kreeg via een collega iets leuks. Had het er al veel over; en ja; ik begreep er geen bal van waar ze het over had. Een poppetje wat je kon aankleden en ja; dat je zo berichten naar elkaar kon sturen. Je kon dansen, handjeklappen en dat soort zin en onzin. Mijn god; wat moet ik daar nau weer mee vroeg ook ik me af. Dus ja toch maar mee aan de rommel op mijn hyves. Daarna gelijk het poppetje ook maar bij mijn vriendin gezet. Die vind het wel leuk zo iets; dacht ik.
Dus ja; gisteren heel de avond met mijn vriendin maar met die gekke poppetje’s; aan het buddypoken geweest 😉
Photobucket
Nau; een foto van die onzin. “Mijn vriendin rijd mij rond”…. Ook was ik vrij en paste mij dus aan aan de werkeloze buurt, en ben ik aan het handjeklappen met de buurvrouw geweest. Mijn god; hoe stom en onzinnig ken of kan je het maken….
Maarja, Wel grappig dat hyves; waar ook ik en mijn vriendin teveel tijd aan en mee door brengt; maar een fantastich mooi netwerk. Het “ontmoeten” van mensen die je idioot lang niet heb gezien blijft leuk.
tot oneven

Previous post:

Next post: