Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   een beetje erg te laat

een beetje erg te laat

by de man in de zorg on September 29, 2009

een beetje erg te laat
De telefoon ging gistermiddag om half ; ik had hem bij me; toen ik aan het klootzakken was in de tuin.
“hallo met mij”
“D Johan; met je leidinggevende van je afdeling”; “waar blijf je”?
“Waar blijf ik; hoezo”?
“Je moet werken”.
“Ja, dat weet ik, ik heb laat”.
“Ja inderdaad; je heb late dienst maar je moet NU werken”.
“Nee; pas om kwart over twee; want ik moet nog even naar de albert hein omdat ik boodschappen moet doen, dat heb ik belooft aan mijn vriendin”.
“Neen Johan je moet om twaalf uur beginnen”.

8ko; 8ho en welke nieuwe diensten ik heb; omdat het gemakkelijker voor de computers is; ik kan er nog niet echt aan wennen. Zet er een oude 40+ witte rakker waarbij de ogen achteruit gaan en met een kop kwa denken als een vergiet; ja dan krijg je dit soort domme dingen.

Toch maar op mijn werk een extra copietje gemaakt van mijn dienstlijst en alle werkdagen zeer groot thuis op de kalender gezet.
Kwam om half twee; anderhalf uur te laat te laat op mijn job… Tis gigantisch balen dat je dit heb; als je een gek naar je werk moet en er (nog) niet op gerekend heb; en de hele dienst achter de feiten aan loopt. Balen; maar het was niet anders…

Previous post:

Next post: