Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Een ezel stoot zich in het algemeen

Een ezel stoot zich in het algemeen

by de man in de zorg on May 7, 2005

een ezel stoot zich in het algemeen
Wie zijn hoofd niet gebruikt……….stom he. Heb ik gewerkt, kom ik gisteren thuis van m’n werk gooi ik mijn uniform uit en voel nog even in m’n zakken.
He; dat zijn sleutels……….de medicynkarsleutels…..vergeten af te geven aan m’n collega’s. Ja, wat nou. Kon twee dingen doen.
Gelijk terug naar m’n job wetende dat ze twee sleutels hebben of toch maar later gaan. Kep maar gewacht tot half elf s’avonds. Even naar m’n werk gelopen; half uurtje wandelen; om ze af te geven.
Daarna naar de buren toe; althans het verpleeghuis waar m’n vriendin werkt; ze had avondienst. Even wachten bij de auto om samen terug te poolen.
Kan iedereen gebeuren; sleutels vergeten; maar het is al de tweede maal in drie dagen dat ik thuiskom en sleutels van de medicijnkar voel in m’n pakje.
Ja; een mens moet toch leren denk je dan. De meeste wel……..maar sommige leren nooit. Ben ik misschien 1 van die sommigen?

Previous post:

Next post: