Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   een half uur langer door werken of een half uur minder salaris

een half uur langer door werken of een half uur minder salaris

by de man in de zorg on January 10, 2013

Een vraagje;
Word jij ook gek van al dat gebel, met het mobieltje van collega’s, terwijl iedereen weet dat hij of zij geen mobiel bij zich mag hebben op het werk.
Word jij ook zo gek dat mensen die vaak onder werktijd met hun mobieltje bellen, bij een verbod zich schrikbarend veel op de wc terug trekken?
Word jij ook zo gek dat als je bij het aan het bed staat bij een bewoner, dat je collega continu aan de bel is…
Word jij ook zo gek dat bij je collega steeds onder werktijd zijn of haar mobiel afgaat?
Word jij ook zo gek dat sommige collega;s die maling hebben aan het mobiel bellenverbod zich stil terugtrekken op kamers en spoorloos zij als je ze zoek.
Word jij ook zo gek dat je het werk van collega’s loop te doen omdat zij onder werktijd alleen met prive mobiel bellen bezig zijn.
Word jij ook zo gek, dat je collega word doorbetaald terwijl deze zeer vaak onder werktijd aan de bel is.
Word jij ook zo gek dat collega’s die een half uur onder werktijd bellen als eerste buiten staan?
Word jij ook zo gek dat als je collega’s aanspreek op hun mobiel belgedrag dat je alleen maar dodelijke blikken krijg toegeworpen?

Zullen we met elkaar afspreken dat als iemand zijn mobiel onder werktijd voor privé doeleinden gebruik, dat je een half uur langer met blijven doorwerken, of dat er een half uur van je salaris word afgehaald? Gek idee…. van iemand die gek word van dat mobiel gebel onder werktijd door collega’s ….. ook bij jou

Previous post:

Next post: