Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   een klein briefje

een klein briefje

by de man in de zorg on July 25, 2007

een klein briefje
Ja; m’n dag begon vandaag best wel niet goed. Verslapen; naja; en beetje; tot half zeven; het deed me goed. Snel naar beneden; even peuken en ja; de koffie naar binnen gegoten. Even m’n huid gladstrijken en naar m’n job.
Eindelijk een beetje weer in mooi Hoogvliet. De regengoden zijn me gunstig gezind met die lekkage midden in m’n huis…….
Mmmmm; ja lekker gewerkt en er hing een briefje. Een briefje van iemand; neen niet iemand; van de familie; die onlangs kort geleden bij ons is overleden. Bedankt voor de goede zorgen en zo. Ja; belangrijk. Oke zonder briefje is het ook goed; maar toch.
Best wel lang in de palliatieve zorgen geweest; de laatste weken. Ja; heavy…..
Zo’n klein berichtje doet je verdomd goed; zeker wetend omdat er een storm zowel buiten als in het huis heeft geheerst (….).
Ze kunnen een hoop zeggen; zo word er bij ons ook zorg geleverd. Uitroepteken. En ja; bij ons zijn ook zeer veel mensen tevreden. Uitroepteken. En er word zeer veel goeds gedaan bij ons Uitroepteken.

Hoop shit; hoop aan de gang zowel buiten als binnen het huis; maar kijkend naar wat er bij ons gebeurd; kep het al vaker aangegeven; we zijn; kijkend naar alles wat ik lees en verneem; niet echt verkeerd bezig. Tuurlijk alles kan beter. Als ik denk, zeg en schrijf dat alle perfect is; ga ik weg en ga ik bij de HEMA worst verkopen. Zorg kan altijd beter in mijn ogen; maar toch…..

Een klein briefje; kort maar waaruit bleek dat we het met z’n allen weer geflikt hebben. Palliatieve zorg op een zeer goede en menselijke; menswaardige manier manier neer te zetten. Waardering. We zijn weer niet slecht bezig geweest. Weer. Uitroepteken. Punt.
Tot morgen

Previous post:

Next post: