Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   eikels!

eikels!

by de man in de zorg on January 29, 2008

eikels!
Neen gisteren gewerkt; elders laat ik maar zeggen. Een afdeling vol vrouwen; naja als personeel bedoel ik dan. Tuurlijk wel mannen en vrouwen om te verzorgenden.
Ja; in de zorg sta ik soms niet meer verbaast te kijken naar wat voor idioterie je soms tegenkomt. Idioterie die je door simpel nadenken kan voorkomen. Dingen waarvan ik vind dat als je zo dom doe en handel; ga dan bij blokker achter de kassa staan en ja; mijn god; kies dan niet met die domheid voor de zorg. Bespaar de bewoners jouw knulligheid en domheid en ja; bespaar ze in ieder geval die pijn die je door jouw domheid veroorzaakt. Sorry hoor; ik erger mij dood dat mensen zo dom denken; en ja; ook handelen.
Fyxomuul op schaamhaar plakken……….; als je het eraf haal is gegarandeeerd de schaamstreek haarvrij; de bewoner gillend van de pijn achterlatend; trek eens ja…….
Condoom catheters bij mannen om doen en de schaamstreek niet scheren; ook zo iets doms; maar wat bij mensen; die de hersenen van een pinda hebbende; in de zorg ook wel eens heb meegemaakt. Als je de comdoomcatheter probeert los te peuteren krult het schaamaar in het soort plakband van de condoomcathterer en ja; dit veroorzaakt ook veel ; danwel niet idioot veel pijn…….maar geloof me…..ik heb het ook gezien en meegemaakt; en als jij in de zorg werk; heb je ook wel eens zo’n klootzak meegemaakt op je afdeling…..
Het velletje van de penis niet terugschuiven; met als oorzaak dat de eikel opzwelt; de bewoner die haast niet kan plassen; omdat de urinebuis word afgeklemd; omdat je dat terugschuiven maar gepiel vind…..sorry; basiszorg!!!!!
Ja; basiszorg is ook de eikel van de man wassen; wat niet overal gebeurd; en iets wat ik meemaakte ergens waar ik vandaag werkte. De pus eruit lopende; de voorhuid naar achteren trekken en ja; de witte drap; van hoelang….van een week vastgekoekt en zwaar onstoken op de eikel zittende……goor en smerig; maar vooral voor mij een rede om boos te worden; triest te worden en me af te vragen waarom…waarom…….?
Tijdnood; het scheelt toch vijf seconden en vijfendertig seconden per week als je de eikel niet schoonmaak…… Wat dan ook; als je een man was; was je ook zij eikel mee. Iedereen doet het; maar waarom kwam ik niet voor de eerste keer z’n gore en in drap besmuurde eikel tegen……waarom; waarom zijn dit mensen die in de zorg werken; warom staan die gasten nog aan het bed….basiszorg wou ik uitschrewen vanmorgen toen ik op de brede schouders van het hoofd maar ging uithuilen; waarom niet……….zo iets lulligs ; dat wassen van die eikel.
Drie helaas grote voorbeelden van triestheid die ook ik en ook jij meemaak; waarvan de laatste gisteren toen ik ergens anders was; tegenkwam. Tenenkrommend; die eerste twee voorbeelden…. En over dat laatste……wat een mutsen; dat je werk zo klote is wat je neerzet!

Ja; ik vind mensen misschien wel enorme mutsen als ze geen eikel normaal kunnen schoonmaken…..en als het geen mutsen zijn maar mannen zijn; sorry hoor dan vind ik jullie enorme lu……

Previous post:

Next post: