Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   eind goed al goed

eind goed al goed

by de man in de zorg on October 1, 2007

maandag 1 oktober 2007
vandaag gewerkt dagdienst; vriendin vrij
Ahhh week-end. Mijn vier dagen ren je rotten in mijn zorgtoko zitten erop. Ja; best wel bizzy; en een niet optimale bezetting; deze vier dagen met dagdiensten. Ja; we hebben denk ik op de afdeling “gewonnen” van het virus. Sinds zaterdag geen klachten meer op de afdeling en alles weer uit bed. Beter voor zowel bewoners als ook personeel. Niemand zit te wachten op zoveel ellende.
Vriendin gaat het ook gelukkig weer. Ja; ze ziet er weer als vanouds uit; een kanjertje om te zien. Ja; de babbels heeft ze ook weer terug; zaterdag trof ik een echt zielig meisje aan hangend op de bank met haar kotsemmertje. Vandaag heeft ze zich beter gemeld bij haar baas; ze was ook vrij; en morgen gaat ze weer aan de bak met een late. Ik hoop dat het daar ook een eind over is. Via via hoorde ik dat buiten mijn vriendin ook nog enkele anderen zich ziek gemeld hadden. Braken en diaree. Maarja; ik hoop dat ze daar weer op een gezonde afdeling terugkomt.

Neen; vandaag gewerkt; dagdienst met het verhaal van de tien kleine negertjes; neen antiliaantjes; ik werk in mooi hoogvliet. Neen; we begonnen niet optimaal en ja; vanmiddag waren we wel met zeer weinig over. Van het week-end ook hetzelfde geweest. Maarja; niet klagen; om kwart over twee kwamen er weer “frisse” avondgasten binnen.
Ja; nu lekker week-end; morgen en overmorgen vrij. Morgen flik klootzakken in het huis en ja; woensdag zij we samen vrij. Leuk. Vandaag lekker hangen op de bank en uitblazen. Vier dagen goed ren je rotten en thuiskomen alsof je een marathon heb gelopen ga je merken. Ben best wel gaar.
Tot morgen.

Previous post:

Next post: