Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   eindelijke weer eens samen

eindelijke weer eens samen

by de man in de zorg on July 18, 2007

eindelijke weer eens samen
Vandaag lekker vrij samen. Ja; vandaag lekker samen aan het rommelen geweest in de tuin. Heerlijk; even samen met je handen in de weer en gewoon samen. Weetje; als je zo weing samen bent zoals ons zijn zelfs de grootste kutklussen in de tuin leuk. Ja, zolang ja maar samen bent. Dus ja, vanaag samen kuilen gegraven, alles gladgemaakt; geharkt en weer netjes gemaakt…..

Kuilen gegraven, planten gepoot; alles gladgemaakt; geharkt en weer netjes gemaakt. Ja, en dan is het en word het laat. Maar het maakt niet uit. Oh ja, zag m’n buurman nog. Zag hem denken….weer druk in de weer….. Hij zag mij denken…. ja buurman; afgelopen vier nachten voor jouw uitkering….en nu eindelijk tijd; voor m’n tuin en voor m’n vriendin. 

Even samen hangen op de bank en aan de kook en oudbollig een keertje doen net alsof je een relatie heb. Huisje boompje beeste; in plaats van ik ook van jou, briefjes en koude voeten op bed. Ja, leuk en ook ik besef dat samen werken in de zorg en onregelmatig werken je wel een topsalaris geeft; maar een topsalaris in de zorg is niet alles. Prive leven is belangrijker dan geld; en ik besef dat ik m’n maatje veels te weinig ziet en zag. Maaaaaar…..de aankomende dagen werken we samen op. Gelijke diensten beter. Dus eindelijk beetje normaal leven en een normale relatie. Eindelijk; leuk; zal niet (meer) klagen de aankomende dagen hierover.

Tot morgen :)

Previous post:

Next post: