Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   feyenoord; trouw tot aan de dood

feyenoord; trouw tot aan de dood

by de man in de zorg on January 27, 2008

feyenoord; trouw tot aan de dood
Neen; de uitslag van die test; ehh waar ik woensdag de 23 over schreef; klopte wel. Tis gek maar ik heb voordat ik naar mijn job ging die test gedaan en in mijn nacht heb ik de log geschrevn over mezelf en die test. Thuisgekomen en ja; gekeken waar ik op uitkwam; en ja; dat was exact bijna hetzelfde waar ik over schreef; zonder dat ik de uitslag wist. Vriendin; die over zeer veel dingen hetzelfde denkt; had een geheel andere uitslag; maar wel een die zeker op haar sloeg.

Neen; tis toch wat met sommige mannelijke bewoners op mijn afdeling. Ja; zijn dol op ballen en kijken er graag naar. Deskundigen; als het maar ballen heeft ofja er mee gespeeld kan worden. Korfbal; voetbal; volleybal…zusters; je weet wat ik bedoel; het kan niet op; hoe meer hoe beterder alles volgen ze; maar in de hoofdzaak hun trots en kluppie; feyenoord.
Neen; gaat niet echt goed met feyenoord; of moet ik nauw als en echte supporter denken. Het kan beter met feyenoord. Maar met feyenoord is het gewoon wel leuk. Niet altijd standard altijd winnen; en van een balkon af te roepen dat je de beste bent…niet van amsterdam; niet van nederland; niet van europa….maar van de heeeeeeeele wereld! Nee, hoe je het om went of keert; feyenoord is voor hun wel gewoon de beste voetbalclub; van rotterdam.
Ja; voor hun is feyenoord veel verliezen en slecht voetbal misschien; maar toch blijven ze er ook op mijn afdeling een rood wit hard houden; want als ze een keer winnen; dan kan je dubbel genieten. Winnene moet niet standaard zijn; dat is niet spannend en leuk op den duur.
Neen; wel veel kommer en kwel; en ja ook bij die oudjes veel gemopper; als het met feyenoord niet echt goed is geweest.
“Je kan beter voor ajax of psv worden; die winnen wat vaker en doen het ook wat beter”; geef ik regelmatig aan aan die bewoners.
Als blikken konden doden dan was ik nu morsdood…..Kom niet aan hun feyenoord!
Neen voetbal; en ja in het bijzonder feyenoord; is alles bij enkele bewoners. Rood witte sokken aan; ook in bed; want in mooi hoogvliet is het koud en winter; en het kan wel eens geluk brengen voor feyenoord. Neen; niet uitdoen; die gelukssokken; die eigenlijk geen klap helpen de laatste tijd. Ook proberen aan te praten bij een bewoner die zich elke dag super glad scheer; een baard te laten staan….; een geluks baard dan. Mochten ze dan winnen dan kom het door de geluksbaard. Ja; veel helpt het niet echt; het bijgeloof; bij die oudjes. Oudjes die de gouden tijden van van hanechem en ja…weet ik veel; ik ben echt een voetbal leek; hebben meegemaakt. Oudjes met een enorm oud en grot rood wit hard; een echt feyenoord hard. Ze zijn op mijn afdeling; hoe goed of slecht het ook soms gaat met feyenoord trouw aan hun klup. Eeuwig trouw; tot aan hun dood; aan hun feyenoord; de beste voetbalclub van rotterdam zuid.
tot dinsdag rond 07.00

Previous post:

Next post: