Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   geen kortsluiting, wel kortgesloten

geen kortsluiting, wel kortgesloten

by de man in de zorg on June 29, 2007

geen kortsluiting, wel kortgesloten
Gisteren gewerkt, late dienst, vriendin dagdienst.
Begin van de week even gemaild naar de locatie manager van mijn zorgtoko over de weblog. Ehhhh..ja het is nooit de bedoeling dat dingen die ik uit hobby doet; een conflict met mijn werkgever veroorzaakt en het kan niet de bedoeling wezen dat je achteraf vragen krijg van “wat is dat op internet en waarom weten wij daar niets van”.
Maarja, toch maar even gemail en ja…..ook mijn werkgever leest mee op mijn weblog en weet wat ik doe en wat een beetje de dingen zijn waar ik me aan houd. Ja, zo is het beter; geen moeilijke vragen achteraf en ja een hoop ellende voor mij. Daar heb ik eigenlijk geen zin in.
Ja; even kort; de drie belangrijkse dingen uit deze mail.
Privacy van de bewoner.
Nimmer zal herleidbaar voor mensen buiten de afdeling zijn over wie of wat ik schrijf. Mannen worden vrouwen en immer zal positief over leuke anecdotes worden geschreven. Nooit zullen namen, voornamen danwel toenamen van bewoners worden vermeld.
Belang van U als werkgever.
Nimmer zal fotomateriaal en/of content geplaats worden waarbij U als mijn werkgever alsook mijn zorggroep in verlegenheid word gebracht.
Fotomateriaal.
Nimmer zal op de weblog fotomateriaal geplaatst worden waarop clienten danwel personeels leden te zien zijn.
De weblog, beschrijft mijn werk in de zorg (…..), en is en zal zeer herkenbaar wezen voor ieder die werkt in de zorg, deels met een knipoog, maar met een eigen mening. Doel is mensen een blik te gunnen in het leven van “de zorg en de zorgen van de man in de zorg”.

Zeker niet onbelangrijk, even “kortsluiten” met je baas, als je bezig bent met een weblog en onderwerp wat over zijn zorgtoko gaat en┬ája om rieel te zijn, mijn kaas en mijn brood op de plank.

Previous post:

Next post: