Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   gemiste kansen?

gemiste kansen?

by de man in de zorg on October 2, 2007

dinsdag 2 oktober 2007
vandaag vrij; dagdienst. vriendin late dienst.
Soms kijk je in het leven terug naar gemiste kansen. Dingen die je achteraf gezien misschien wel had moeten doen om succes te hebben. Niet alleen in je leven kijk je soms terug op gemiste kansen; maar ook in mijn tijd als maker van onder andere deze weblog en ook maker van mijn grote zorgsite ziekenverzorgende punt en el kijk je wel eens terug. Terug naar gemiste kansen van derden en ziekenverzorgende punt en el.

Gemiste kans nummer 1
Ziekenverzorgende is ontstaan na lang klootzakken met bijvoorbeeld johan.hetnet.nl johan.freeonline.nl of wat dan ook nog meer. Op een gegeven moment wil je wat anders en wat voor jezelf beginnen. Ziekenverzorgende is onder andere ontstaan na een afwijzing op startpagina.nl om zelf een pagina te beginnen. Er was geen behoefte aan en men twijfelde of zoiets bezoekers zou krijgen. Ja; ook ik ben eens afgewezen…….en daarna heb ik met mijn slechte achergrond van website bouwen zelf wat opgezet; inclusief punt en el naam. Dit heb ik ook voorgelegt bij mijn oude werkgever om dit samen te realiseren. Er was geen behoefte aan. Ziekenverzorgende punt en el is een zeer grote site geworden; en trekt al jaren bijna 750.000 collega’s per jaar en behoort daarmee tot een van de grotere zorgsites van nederland.

Gemiste kans nummer 2
In elk verpleeg en verzorginshuis is er behoefte aan personeel; zoook bij mijn (oude) werkgevers. Talloze malen heb ik aangeboden om hier iets me te doen. Ik heb en had het bezoek en kan vacatures (gratis) onder de aandacht brengen van de werkgever. Ook ben ik diverse malen benaderd naar aanleiding van bezoeken van mensen de site om bij mij te gaan werken. Verschillende mensen bij ons in de zorggroep werken bij ons middels een bezoek aan ziekenverzorgende punt en el. Toch was er geen behoefte aan. Inmiddels werk ik samen met een landelijke zorgsite; en worden er verschillende vakatures per maand opgelost.

Gemiste kans nummer 3?
Binnenkort; komt er naast ziekenverzorgende punt e el en deze weblog een derde zorgsite met de zorg weer als doelgroep……
Zal men ook deze unieke kans (weer) laten schieten?
Tot morgen……oh ja; manindezorg.nl had in september 5386 unieke bezoekers. Mijn grote dank wederom aan julie allen voor jullie bezoek!

Previous post:

Next post: