Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   gezellige boel

gezellige boel

by de man in de zorg on May 8, 2007

gezellige boel
Ja; het was een gezellige avond; mijn late dienst van eergisteren. Vandaag vrij; gisteren ook. Lekker genieten van twee dagen regen en ja; eigenlijk kloteweer ten opzichte van alle dagen ervoor. Zal niet klagen; we hebben de afgelopen weken best wel geboft denk ik.

Neen, aan het einde van de avond nog even lopen met een rondje met sap over de afdeling. Lekker nog wat fris en gelijk wat kaas en worst erbij. Ja, gezellig voor onze bewoers e ja, ze vinden het wel lekker. Samen bij de buis net zoals thuis en wat te eten en te drinken erbij. Ja, veel bewoners vroegen om die andere druivensap; die nieuwe.

Ja; aardig wat geschonken van die “nieuwe” sap bij de bewoners. Twee pakken; beiden met druiven erop. Totdat ik aan het einde van mijn avond aan een van die glazen rook. Ja; het rook best wel naar alcohol en kijkend op het pak bleek die soort “nieuwe sap” gewoon een of andere wijn van een supermarkt te zijn.

Nou, op zichzelf geen probleem, kan geen kwaad zolang het denk ik niet dagelijks is en het om grote hoeveelheden gaat en ach…..1 glaasje…kan geen kwaad.

Kortom, met die speciale “nieuwe sap” was het voor onze bewoners een leuke gezellige; misschien wel zeer vrolijke avond, maar zonder enige nadelige (voor ons) problemen. Het was gezellig werken.

Tot morgen

Previous post:

Next post: