Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Gezocht mannen

Gezocht mannen

by de man in de zorg on January 12, 2006

Gezocht mannen
12-01-06
Omo ariel maandverband en kinderen; dat zijn de onderwerpen die veelal in de pauze’s bij ons worden besproken. Athans dat verneem ik als ik er even ben. Ben meestal even weg; buiten roken; en aangezien de grootste groep van het personeel bij mij op de afdeling geen roker is hoor ik het maar even aan; het einde van m’n pauze als ik weer binnenstap.
Valt af en toe niet mee als man in een vrouwen beroep te werken……..snap ze af en toe echt niet; vrouwen.
Oke; mannen hoor ik de vrouwen op mijn werk vaak klagen; maar jullie als vrouw zijnde……(sorry hoor).
Maarja tijden veranderen ook ook bij mij is er een man op de afdeling komen te werken. Gelukkig weer normaal over voetbal praten vrouwen en ja dingen die voor mannen echt leven. Oke; tis niet om mijn vrouwelijke collega’s af te vallen; maar af en to verlang; naja verlang is ook weer een enorm groot woord; zou het leuk wezen; klinkt beter; om even een normaal gesprek te hebben met een man. de onderwerpen; omo ariel maandverband en kinderen; ja die spreken mij misschien wat minder aan.
Maarja; een mannelijke collega op de afdeling; voor een week of tien voor een stage. Wel leuk. Te weinig mannen kiezen voor zorg; en als ze kiezen voor zorg dan is het waarschijnlijk bij de buren.
Op de twee verpleeguisafdelingen zijn er bij ons sechts twee mannen. Ik en nog een. Voor de rest is het een zeldzaamheid bij mij in het verpleeghuis; we zijn officieel ook beschermd; zo zeldzaam zijn mannen bij ons…..
Dus mocht je man wezen en ben je het ook zat om altijd over omo ariel maandverband en kinderen te praten op je werk; of deze verhalen continu aan te horen; solliciteer dan bij ons; we zoeken nog mensen. En “echte” mannenpraat zou ook voor mij als eenzame broeder; een welkome afwisseling zijn ; )

Previous post:

Next post: