Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   good te be back

good te be back

by de man in de zorg on September 27, 2007

good te be back
Ja; gisteren gewerkt dagdienst en ja; na een dagje hardlopen op de afdeling was dit mijn tweede werkdag na m’n vakantie. Gelukkig begint het vierusje in gestaag tempo af te nemen. Gelukkig; voor zowel bewoners alsook personeel. Beter; bijna alles was weer op en ja dat is voor een ieder veel beter.
Ja; terug op de afdeling en veel leuke reacties gehad. Sommige kijken je aan en ja; ze weten wel of niet of je weg bent geweest. Velen vragen hoe je het heb gehad en waar je heen bent geweest. Leuk om te horen en leuk om te horen van hun hoe het persoonlijk met hen gaat.
J;a das leuk van somatiek die reactie en die interesse in je als zorgverlener en ook wederzijds.

Ja; flink bruin geworden in turkije; dat zeker. Niet zo bruin als sommige antiliaanse en surinaamse collega’s; maar wel bruiner dan een indonesische bewoner. “Dag bleekscheet; dag kaaskop” zei ik tegen haar toen ik haar voor het eerst zag. Ik lag mijn arm naast de hare; en ja; ik was inderdaad veel bruiner dan deze indonesische bewoner.
“Het word tijd dat ik ook de zon op ga zoeken; ik verkleur inderdaad naar lichter” was haar antwoord; “ja want jij bent wel heel erg bruin”.

Ja; leuk om weer terug te zijn en ja; het bevalt me wel; ondanks dat ik een hele leuke vakantie heb gehad; weer terug aan het bed te zijn. De waardering van de bewoner en ja; het toch met weinig weer veel kunnen betekenen voor die mensjes.
Vandaag vrij; samen met m’n vriendin. Even bij klootzakken in en om het huis en de laatste rommel opruimen van de vakantie en ja; morgen samen weer aan de bak in beide zorgtoko’s.
Tot morgen

Previous post:

Next post: