Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   handjeklap en kwartetten

handjeklap en kwartetten

by de man in de zorg on July 30, 2007

handjeklap en kwartetten
Vandaag naar het kwart voor acht overleg geweest. He? Het kwart voor acht overleg. Ja; vanmorgen. Emmm….wat is dat. Alle zorgencoordinatoren en alle hoofden komen dan bij elkaar en gaan dan kijken naar de dagbezetting van niet alleen vandaag maar ook naar morgen en veel verder. Wie mist wat en wie heeft er wat in de aanbieding. Ik mis drie viggers. Ik bied twee viggers zegt de ene en al met al komt men dan tot een goede oplossing en ook dag en avondbezetting. Net koehandel en met of zonder handjeklap. Of kwartetten. Zorg dat je een vol kwartet heb; lees dagbezetting. Wie oh wie maakt me blij en wie oh wie verlos me van een lastige ziekenverzorgende die Johan heet? Kom op; wie bied..
Deze manier van handel werkt wel; al met al komt men tot een goede oplossing; een goede dagbezetting wat weer ten goede komt aan de bewoners.
Dus mocht ik volgende keer zijn uitgeleend….vraag ik me af wat de vraagprijs was…..1 kopje koffie met of zonder slagroomgebak. Want voor minder wil ik nooit worden uitgeleend door mijn zorgencoordinator 😉

Previous post:

Next post: