Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Helemaal geen tekort aan personeel

Helemaal geen tekort aan personeel

by de man in de zorg on October 21, 2004

helemaal geen tekort aan personeel
Kom net uit het ziekenhuis. Wat me opvalt is dat er helemaal geen personeels tekort is. Volop verzorgers om me heen en ik hoef niet lang te wachten. Ook heb ik de tijd om rustig te genezen en op te knappen.
Er klopt helemaal niets van die verhalen dat je soms wel erg snel wordt ontslagen uit het ziekenhuis.
Ook de kamers vallen allemaal wel mee. Ik had zelfs een hele unit voor mezelf. Ik had de mogelijkheid om nog dingen van mijn werk in het ziekenhuis te doen en iedereen was zo aardig om me uit te zwaaien.
Weet je ik ben ook nog op de foto gegaan in het ziekenhuis. Stond zelfs op de voorpagina van een krant.
Leuk he.
Klagen over tekort aan handen in de zorg?
Waardan?
Tenminste niet in Nederland; ik heb het althans niet meegemaakt. Trouwens, ik kan het immers weten; ik kom net uit het ziekenhuis en spreek dus uit ervaring.
Groetjes en liefs J.P. Balkenende

helemaal geen tekort aan personeel
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: