Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   het afscheid van sinterklaas

het afscheid van sinterklaas

by de man in de zorg on September 1, 2007

het afscheid van sinterklaas
Afgelopen week kregen wij verwacht danwel onverwacht te horen dat sinterklaas mij zorginstelling gaat verlaten. Sinterklaas werkt bij ons al een poosje; en heeft besloten; in ee tumultvolle tijd; ergens anders te gaan werken (……..)
Sinterklaas; ik mocht hem wel; een aardige man; en ja een bobo in de zorginstelling waar ik werk. Aardig en altijd groetend als hij je tegenkwam. Kon iedereen en sprak iedereen.
Ja; buiten dat hij de lokatiemanager was was hij ook sint. Leuk voor de kinderen van het personeel en voor de bewoners. Altijd een groot feest.
Sinterklaas heeft of gaat ons verlaten en nu hebben we het volgende probleem; wie word de opvolger van sinterklaas. Wie van het personeel; of de mannelijk en vrouwelijke bewoners (al dan niet met haargroei op lip en kin) wil zijn of haar baard of snor laten staan voor de topfunctie van sinterklaas; een niet onbelangrijke functie in de zorginstelling waar ik werk.
Tegen de sint kijk je op; hij is goedaardig en heeft altijd tijd voor groot of klein. Ik hoop dat er snel een goede opvolger komt; want een jaar zonder sint in het verpleeghuis en ook zorgnstelling kan echt niet….

Previous post:

Next post: