Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   het beestje heeft een naam en heet nora

het beestje heeft een naam en heet nora

by de man in de zorg on October 3, 2007

woensdag 3 oktober 2007
vandaag vrij; vriendin vrij
Het beestje heeft waarschijnlijk een naam en heet nora. Ja; en er zijn veel nora’s en types. Ja; ik hoorde weleens die naam vallen en ook mijn vriendin heeft het een en ander gehoord op haar job. Het leek op iets van computer; noton; mc affee of panda…..
Neen nora; althans waarschijnlijk type 1,2,3,4,5,6,of 7. Vul het in in google en je vind er veel over; het is nogal populair dat virus. Vorig jaar heeft dit virusje ons in Nederland ook tamelijk goed bezig gehouden en ja; ik hoor de naam steeds vaker vallen; vie m’n job; via m’n vriendin en ook via mails.
Ja; bij ons is nora (althans als hij zo heet) weg en als het goed is zijn we vandaag weer open gegaan. Bij mijn vriendin gaat het ook gelukkig minder worden en ook het personeel meld zich stuje bij beter weer beter. Mazzel.

Neen, vandaag vrij; een bijzondere dag. Hieperdepiep ik ben…ach laat maar. Oud worden valt niet mee en bijna begin ik me een oude lul te voelen op de afdeling. Grijs haar; uitgevallen en deels uitgezakt. Ja; mijn god; het is niet meer die goddelijke adonis of tarzan van een pakweg twintig jaar gelden dacht ik vanmorgen toen ik mezelf eens goed bekeek in de spiegel.
Maarja; hiepedepiep er is er een jarig. Veel doe ik er niet aan; ik haat deze dag. Veel familie komt er niet. Er is veel gebeurd in de familie en ja; mijn lieve schoonouders komen vanavond gelukkig wel langs, lieve mensjes. Van het weekend mijn club; althans als die elkaar de keet niet uitvechten (…….). Als alles gelijk komt word het een gezellige boel.
Jarig; zeg niet hoe oud ik word en ja; alleen samen met m’n vriendin. Gewone dag; gewone huiselijke sleur; maar met wel een kanjer bij me die er de gehele dag is. Samen met m’n vriendinnetje vrij…heerlijk!
Tot morgen.

Previous post:

Next post: