Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   het spijt me

het spijt me

by de man in de zorg on June 5, 2008

het spijt me
Ja; dat kwam even goed uit; dat mooie bloemetje van mijn baas. Neen; vraag me niet waarom; maar ik kreeg een bloemetje van mijn werkgever. Lief he, en ja; het kwam me wel heel goed uit.
Ja; af en toe lig je wel een niet op een lijn met je partner; ja; en ook met mijn kanjer heb ik ook wel eens wat. Neen wat; dat gaat niemand wat aan; ik ben niet iemand die op een log; maar zeker ook niet op mijn job alles naar buiten breng. Kijk om je heen en hoor van vele collega’s de verhalen aan over de shit thuis… Neen; in huize ziekenverzorgende ook wel eens iets; zit vaak wel op 1 lijn met mijn maatje;maar soms denk je wel eens anders over dingen. Komt goed uit soms; heb je weer eens wat goed te maken toch?
Neen; kreeg een mooi bloemetje van mijn baas; vraag me niet waarvoor; maar ja; ik kreeg hem. Een leuk bedank kaartje eraan.
Ben naar huis gegaan; kep in de schuur het kaartje eraf gehaald en ja; ik heb hem naar mijn vriendin genomen; achter mijn rug.
“Kijk speciaal voor jouw; net gekocht; sorry omdat ik gisteren wel een erg grote eikel was; ben ik speciaal voor jouw naar de bloemenzaak gegaan; in de hoop dat je me niet meer zo’n eikel vind als gisteren” 😉
Zo; en dan heb heb je wel een hele goede binnenkomer!

Neen; pg; ja; wat is dat enorm anders….
Hoor in de recreatiezaal een verhaal van een bewoner aan met een meisje van de ab aan.
Een of ander memorie of zo spel waren ze aan het doen
Het meisje vraagt aan de groep bewoners
“Wanner hadden ze houten banden?”
Een bewoner antwoord: “in de oorlog”
“En kon je daar dan wel op fietsen”?
“Neen”; gaf de bewoner aan; “want de wielen waren vierkant”.
“Maar dat gaat toch niet; vierkante wielen op een fiets”; gaf het meisje aan.
“Ja; dat inderdaad”; ging de bewoner verder; “dat ging inderdaad niet; maar het toch erop kunnen rijden, nadat je zeer vaak was gevallen; rijden op die vierkante wielen lukt haast niemand; ja dat het toch wel eens lukte; ja dat was juist de kunst” 😉
tot oneven; dat is zaterdag

Previous post:

Next post: