Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   hoera bijna kerstmis

hoera bijna kerstmis

by de man in de zorg on October 10, 2007

woensdag 10 oktober 2007
Vannacht nacht; vriendin vrij
En weer was m’n nacht bere stil en gelukkig geen; neen niet echt maffe dingen; het was rustig. Wel lekker doorklootzakken; maar toch niet echt dat je vastliep met zorg of zo. Ja; begin wel lekker; bepaalde mensen weten dat ik in de nacht zit. Blijven speciaal op. Leuk voor hen en ja; ik vind het ook erg leuk. Beginnen met een bakje koffie; een peuk en ja; de laatste stand van roddels en onzin doornemen. Neen; gezellig zo’n begin. Ja; maakt uit; neen althans niet bij mij maar dat verneem ik wel eens(…..) dat men mensen oplaat voor de nacht omdat ze dat willen; althans de bewoners. Scheve gezichten van diegene die in de nacht zit. Koeiepoep en mischien wel er triest dat men als zorgverlener zo denk!

Neen; gisteren groot feest in huize ziekenverzorgende. Kep officieel vijftien jaar verkering met m’n maatje; viendin. Vijftien jaar verkering en ooit; ja ooit zullen we misschien trouwen en die zin en onzin. Vijftien jaar geleden m’n vriendin op school ontmoet en aan elkaar blijven plakken. Was een oud collega van me van verpleeghuis Slingedael. Vijftien jaar verkering; de bloemenboer stond met zijn mond open toen ik het zei en m’n kaartje schreef. Ja; een romantische dag; dat vijftien jaar verkering hebbende; zat in de nacht en we hadden bijden geen tijd (en zin) om uit eten te aan. Ja; naar de patatzaak; maar is dat romantisch en uit eten? Komt nog wel….

Neen; vanmiddag uit bed. Vriendin heeft de eerste kertballen bij blokker gezien en ja….ook gekocht. Kan er maar vroeg bij zijn. Ja; want wie weet zijn er over een week geen kerstballen meer te koop. Nu al kersballen bij blokker en deze zaak gedeeltelijk in de kerstsfeer. Oktober;begin en nu al in de kerstsfeer. Van blokker moeten we denk ik nu al de kersboom neer gaan zetten. Zal m’n buurman eens goed aankijken. Wanneer gaan we de buitenverlichting ophangen……. ja; omdat het nu al moet; ja omdat het moet van blokker; intratuin en de commercie
Moregn; donderdag geen log; buiten kerstverlichting ophangen. Tot vrijdag

Previous post:

Next post: