Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   HOERA IK HEB VAKANTIE

HOERA IK HEB VAKANTIE

by de man in de zorg on September 3, 2007

hoera ik heb vakantie
EINDELIJK…….
de vlag hangt uit…
Eindelijk heeft “de man in de zorg” vakantie. Welke vakantie dat vraag ik me af. Sta sinds november onafgebroken op m’n benen zonder een vakantiedag…….dus wat het nu is; m’n voorjaarsvakantie of m’n zomervakantie; ik weet het niet. Maarja; ik ben er aan toe en ik was het de afgelopen dagen enorm zat. Baalde van m’n werk, collegas, zoco, opperzoko en meer. Niet omdat m’n job niet leuk is of zo; maar af en toe ben je eraan toe. Vakantie met een grote hoofdletter VEE.
Drie weken vrij en een vakantie die ik tot heden nog in mooi Hoogvliet ga doorbrengen. Wel druk aan de verry lastminute en en bel geweest; maar nog niet rond. Kep alle tijd om nog wat te zoeken; nog 22 uur. Ik wil weg; ver weg van collega en zorgtoko. Even mezelf worden en er lekker uit. Tijd voor alles; en ja; ook nog tijd voor m’n vriendin…..
Oh ja; die had ik ook nog. Ja, de laatse tijd verdomd weinig gezien; m’n vriendin en nu dagenlang bij elkaar….heerlijk!
Neen; wel druk al aan het klootzakken geweest. Wie weet… Ja voor je het weet sta of zit je morgen in het vliegtuig; dus het kan maar gedaan wezen; alles is nog mogenlijk.
Drie weken vakantie; met ook effect op m’n log. Niet dagelijks een update; maar voorlopig om de twee dagen. Ja; het leven is meer dan alleen loggen en zin en onzin schrijven op internet. Zal we het een en ander gaan doen met m’n log; denk er nog over na…..
Maar voor de rest; hangen vanavond samen op debank en niksen. Tot (over) morgen. AHhhhhhhhh eindelijk vakantie!

Previous post:

Next post: