Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   hopeloos ja…….hopeloos kut dan toch maar

hopeloos ja…….hopeloos kut dan toch maar

by de man in de zorg on May 13, 2008

hopeloos ja…….hopeloos kut dan toch maar
Allemaal gefeliciteerd met onze florence nightendale; die gisteren jarig was; maar die vandaag in veel zorgtoko’s haar dag van de verpleging hield.
Hopelos ja…..hopeloos kut toch maar; de serverstoring die mijn provider waar deze log op draait had. Snel hersteld; en ja; een zeer goede service van dat bedrijf. Wel aardig wat data verlies gehad; maar door hen is er een backup geplaatst; van vorige maand. Een recentere had of heeft men niet; maar dat even in het kort hierover. Gelukkig weer terug; altijd op oneven met een log over zorg en (kop)zorgen.
Neen erwas zeer veel aan gedaan; aan de dag van de verpleging; bij de zorgtoko van de buren; de zorgtoko waar mijn vriendin werkt. Opperhoofden waren allemaal eerder begonnen; om voor het personeel een ontbijt te maken. Tussendoor op de dag konden die meiden van alles doen op beautie gedoe. Haren friemelen; nagels mooimaken en wat al niet meer. Ook een of ander klankspel waar je schijnbaar zeer relaxed van word of werd met borden of zo. Weer wat anders voor mijn vriendin die veelal naar tiesto herrie luisterd.
Ze zag er uitgerust uit; toen ze vanmiddag thuiskwam; ondanks een best wel bizzie dagje. Gaar dat wel; tis in huis en in het tehuis waar ze werkt; of werk ze nu al weer zo veel dat haar werk bijna haar huis is weer; warm. Te warm om thuis te slapen; te druk om in de middag bij haar baas op een bed te duiken en daar eens een goede siesta te houden. Ze mogen daar ook niets bij de buren; neen groener gras daar.
Neen; naar een of ander klankgedoe met borden was ze naar toe geweest; en ja; mijn kanjer vond het nog tof ook. Schijnt erg relaxend te zijn dat klankenspul met borden. Ja; ik zal er thuis aan denken als ze muf en suf van haar job afkomt. Ga op pannen slaan en met borden gooien; scheint met ei of ij te werken…..zeeeeer relaxend.
Neen; na dit alles nog een of ander bijeenkomst; en ja; een tasje met beautispulletjes met zeep en dat soort dingen. Waanzinnig veel; van een niet slechte baas…. grote lof van het hoe en wat hoe dit was gedaan.
Een stukje waardering; van onze florensce; of ten nagedachtenis van florense. De dag van de verpleging.
En bij jouw Johan….. je baas hoeft er niets aan te doen; in princype. Het gaat er niet om wat je krijgt of wat dan ook. Ik waardeerde het dat mijn werkgever op de dag van de verpleging aan ons heeft of had gedacht…
tot oneven

Previous post:

Next post: