Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   hyves…..wat is dat nou weer?

hyves…..wat is dat nou weer?

by de man in de zorg on November 1, 2007

hyves, zin of onzin
Ben jij al bekend met hyves word en werd er regelmatig rond me heen gevraagd. Hyves? Dat recept kan ik niet en ja; ik heb daar in mijn keuken ook geen apparatenvoor om dat klaar te maken. En weetje; ik ben niet zo nieuw achtig. Neen gewoon simpel koken gaat goed en ja makkelijk; met her en der een uitschieter naar boven of naar beneden met buitenlands koken.
Neen hyves; iedereen doet het en ja het is leuk om te doen…….
Dus ja; vanmorgen maar gekeken en ja; het zag er wel leuk uit. Net zoals iets als schoolbank; met ja; het voordeel van schoolbank is dat je geen afschuwelijk lelijke homepages tegenkom. Tenenkrommend; zo lelijk. Maarja; je sta wel op hyves; met een eigen page of hyve.
Vond het wel leuk om via via en zoekopties op pagina’s terecht te komen van mensen van vroeger; en dat blijken er inderdaad idioot veel te zijn. Leuk om te ontdekken en te snuffelen…….zeer kort.
Dus ja; even an het klootzakken geweest en ja; sinds kort ben ik ook te vinden op hyves; en we met een eigen hyve of page.
De hype Hyves; even eraan klootzakken en ja; voor de rest te laten voor wat het is. Geen urenlang op internet voor die zin en onzin voor mij. Ja; misschien als het je ligt is het leuk; maar voor mij. Oke; kep een persoonlijk hyve op hyves; en ja; ook ik weet wat hyves is maar zal er zeker niets neer mee doen. Ben bang dat zoiets (te) verslavend is; en er is meer in het leven dan interneten en pc; en die tijd kan ik veel beer besteden.
Neen daarlijk werken; leuke collega’s; lekker team. Een leuke film gedownload voor m’n mensjes. Hebben ze vanavond nog wat te doen en gaan ze niet uit…..te vroegnaar bed. Ja; ‘t zal wel weer goed lopen toch? Tot morgen.

Oh ja; in oktober 2007; 8366 unieke bezoekers aan deze log. Mijn dank is wederom zeer groot voor jullie bezoek!

Previous post:

Next post: