Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ijs recept en recepten bosbessenroomijs met chocolade

ijs recept en recepten bosbessenroomijs met chocolade

by de man in de zorg on January 10, 2000

ijs recept en recepten bosbessenroomijs met chocolade
(2 personen)

1/4 liter vanilleroomijs
1 bakje bosbessen a 200 gr
3 eetlepels bosvruchtenpuddingsaus
1 eetlepel chocoladepuddingsaus
slagroom uit de spuitbus

Laat het ijs in ± 15 minuten iets zachter worden.
Prak de helft van de bessen met een vork fijn en roer ze door de bosvruchtensaus.
Roer deze saus en de chocoladepuddingsaus door het ijs en laat het ijs in ± 2 uur opnieuw bevriezen.
Schep enkele bolletjes ijs in 2 coupes, spuit er een flinke toef slagroom op en strooi de rest van de bessen erover.

Previous post:

Next post: