Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ijs recept en recepten bosvruchtensorbetijs met chocolade muntsaus

ijs recept en recepten bosvruchtensorbetijs met chocolade muntsaus

by de man in de zorg on January 10, 2000

ijs recept en recepten bosvruchtensorbetijs met chocolade muntsaus
(2 personen)

1/2 pakje chocolaatjes met munt-fondantvulling a 250 gr
1/2 dl koffieroom
1/2 liter bosvruchtensorbetijs
6 frambozen (uit de diepvries)
2 toefjes munt

Breek de chocolaatjes, op twee na, in stukjes en voeg de koffieroom toe.
Verwarm de stukjes chocola met de koffieroom al roerend op heel zacht vuur in een steelpannetje tot een mooie gladde saus ontstaat.
Schep de warme saus op 2 bordjes en schep op elk bordje 3 kleine bolletjes bosvruchtensorbetijs.
Garneer met een chocolaatje, een toefje munt en eventueel met frambozen.

Previous post:

Next post: