Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ijs recept en recepten gemarineerd rood fruit met bosvruchtensorbet

ijs recept en recepten gemarineerd rood fruit met bosvruchtensorbet

by de man in de zorg on January 10, 2000

ijs recept en recepten gemarineerd rood fruit met bosvruchtensorbet
zomerfruit, zoals aardbeien, bosbessen, frambozen, aalbessen, bramen en kruisbessen

Voor de marinade:
1 deel Creme de Framboises
1 deel Creme de Fraises
1 deel Creme de Cassis
1 deel Champagne

Maak de vruchten schoon en snijd grote aardbeien in stukken.
Meng gelijke delen Creme de cassis, Creme de Fraises, Creme de Framboises En Champagne en giet dit als marinade over de vruchten, zodat ze net onder staan.
Zet dit enkele uren in de koelkast.
Serveer met (kant-en-klare) bosvruchtensorbet.

Previous post:

Next post: