Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ijs recept en recepten vanilleroomijs met gevulde perziken

ijs recept en recepten vanilleroomijs met gevulde perziken

by de man in de zorg on January 10, 2000

ijs recept en recepten vanilleroomijs met gevulde perziken
75 gr tuttifrutti
4 halve perziken (uit blik)
1 limoen
1 klein blikje frambozen op sap
1 kaneelstokje
1/4 liter vanilleroomijs

Hak de tuttifrutti fijn en vul de perziken met dit mengsel.
Boen de limoen schoon en haal met een citrustrekker mooie repen van de schil.
Pureer de frambozen en het sap, verwarm de puree met het kaneelstokje op laag vuur en laat het 5 minuten zachtjes trekken.
Verdeel de perziken en het ijs over 4 bordjes, lepel de saus eromheen en garneer met de reepjes limoenschil.

Previous post:

Next post: