Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ik ben heel erg moe

ik ben heel erg moe

by de man in de zorg on January 15, 2011

ik ben heel erg moe
Ik hoop dat het een beetje rustig is gaf de uitzendkracht aan toen zij te laat binnenstapte onlangs voor de avonddienst, samen met mij
Hoezo?
Ik heb hoofdpijn…… en ik ben heel erg moe
Hoezo?
Nauw, ik ben vanmorgen uit de nacht gekomen, ik heb vier nachten gewerkt, en ik heb vijf uur geslapen voordat k naar hier kwam om weer te werken, een late dienst en morgen ochtend moet ik weer ergens anders werken…
Dus je heb afgelopen vier nachten gewerkt, vanmorgen ben je eruit gekomen en nu in de middag werk je weer hier, en morgen ochtend werk je weer ergens anders?
Ja, antwoordde de uitzendkracht
En is het hier druk vroeg ze mij
Nana nana na….. (dacht ik) het is heeeeeel druk, en ik denk niet dat je het vanavond rustig heb (om uit te rusten van jouw vier nachtdiensten en dan vervolgens gelijk in de avond te gaan werken op mijn afdeling, oh ja, niet vooruit te brandende zijnd)

Weetje, ik kan het soms naar omstandigheden soms rustig hebben op mijn afdeling, maar met die poenscheppers, zorg ik gewoon dat het idioot druk is. Neen, ze komen dan niet om uit te rusten van de vele diensten die ze hebben gewerkt, maar komen gewoon om keihard te werken, net zoals ik. En dat het druk word, daar zorg ik zelf wel voor. Heel druk en geen tijd hebben om uit te rusten zeker niet voor die voor die poenscheppers 😉 die dubbele diensten draaien van de ene baas naar de andere gaan, en als het kan weinig of niet uit willen voeren omdat ze zo moe zijn. ik kom immers ook naar mijn baas om ten eerste kwaliteit neer te zetten en daar mag ik hard voor werken vind ik.

ik ben heel erg moe
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: