Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ik kan me niet in tweeen splitsen

ik kan me niet in tweeen splitsen

by de man in de zorg on July 25, 2011

Ik kan me niet in tweeen splitsen, hoewel ik dat soms graag wou.

Ik heb maar twee handen, en vier en twintig uur per dag. Som kan je je tijd maar een keer gebruiken en valt alles wat moeizamer te plannen.
Er is veel gaande in huize man in de zorg, en het zal alleen maar drukker gaan worden. Het aankomende vaderschap is met stip hoofdzaak, een blog is bijzaak. Daarom zal vanaf vandaag deze weblog er niet altijd meer op oneven dagen zijn, zoals het zeer lang is geweest, maar zal er standaard twee maal in de week een artikel komen. Dit vanaf dit artikel standaard op de maandag en de donderdag. Een aankomend babytje met alles daaromheen is het aller belangrijkste, en alle voorbereidingen thuis en waar dan ook zal al mijn tijd opslurpen. Vandaar deze keuze, een zeer logische keuze.
Johan; manindezorg.nl en aankomend trotse vader.

ik kan me niet in tweeen splitsen
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: