Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Ik ken jou

Ik ken jou

by de man in de zorg on April 22, 2005

22-04-05
ik ken jou
Een mailtje
Hey Johan, ik zie jou nog poetsen, in de huiskamers op afdeling Lijnbaan in Slingedael. Je verkering was toen nog geheim, zoals ik me herinner. Kelly toch? Zij was toen leerling z.v. Klopt dit? Mogelijk dat je mij niet meer herinner. Wat een goede site heb jij! Ik heb hem al eerder bezocht, maar nu pas herken ik jou. Hopelijk reageer je even. Groetjes van Wilma uit Ridderkerk en 11 jaar in Slingedael gewerkt vanaf 1988.

Leuk zo’n mail. Niet de eerste sinds ik de site www.ziekenverzorgende.nl beheer dat ik oude collega’s op de site tref die zeggen dat ze me kennen. Leuk.
Zeker nu ook m’n foto op m’n weblog staat kom ik dit vaker tegen. Een site die anoniem is; de maker achter www.ziekenverzorgende.nl was onbekend; tenminstse alleen mijn naam; Johan ; stond vermeld krijgt een gezicht.
Leuk om zo ook oud collega’s te treffen op de log.
Tis wel denken; wie is die Wilma ook al weer; maar toch samen pratend met m’n vriendin over Slingedael kom je een eind.
Wel lang geleden; 1992 weggegaan; 13 jaar geleden; en om eerlijk te zijn; mijn geheugen laat me in de steek soms; zo ook nu.
Maar toch; leuk dat mensen aan de hand van een foto mij herkenen van mijn roots; een schoonmaker met een boenmachine die koos voor zorg.
Leuk; omdat Wilma gewerkt heeft of werkt bij een oude werkgever; verpleeghuis Slingedael; wat opzichzelf een leuke en goede baas was.

Previous post:

Next post: