Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   ik ook van jou

ik ook van jou

by de man in de zorg on May 18, 2007

ik ook van jou
Gisteren gewerkt; de dag dat ik s’avonds naar mijn schoonmoeder zou gaan. Wel tof joh, leuk om daar gewoon 1 maal per week te gaan. Gezellig.

Naja; dus snel naar huis na mijn werk. Ja; zou snel naar huis toe komen; vriendin zat te wachten. Alles mee. Beter; snel aan de koffie en weg.

Toen ik aankwam en de poort opendeed zag ik mijn vriendin niet.
Oke nog even de tijd.
Toen zag ik hem. Ja, en hij zag mij. Hij liep eerst naar me toe. Ja, blij was hij; wow wat was hij blij dat hij me zag. Lopen ging over op rennen. En ja…. eindelijk.
Ik aaide hem over zijn hoofd. Ja, dat vond hij lekker; ik aaide door zijn mooie wilde lange haren.
Op een geven moment ging hij zitten en zitten ging over op liggen Hij draaide zich en ging op zijn rug liggen. Ik keek naar binnen; naar het raam. Mijn wachtende vriendin was nog niet in de huiskamer.

Aai me; zag ik hem denken.
Ach; kan mij het schelen; ik heb nog even de tijd en ik zie mijn vriendin nog niet. Ik aaide hem flink over zijn buik. Ja; hij genoot ervan. Na een paar minuten was hij het zat.
Hij ging zitten en ging staan. Hij rook aan me. Wat ruik jij lekker zag ik hem denken. Een echte verpleeghuisgeur; dacht ik.
Hij kwam met zijn hoofd naar me toe. Rook aan mijn heupen en aan mijn benen. Lekker luchtje.
Ik vind jou lief en wat was hij blij me te zien. En ik; ja; vond het ook wel leuk. Ik had hem al zo lang niet gezien, en als ik hem zag; even snel en vlug.

Opeens hoorde ik mijn vriendin kloppen op het raam. Ik keek op en hij ook. Shit ; betrapt; we waren zo leuk bezig samen.
Vriendin klopte nogmaals op het raam. Oke we stoppen zij ik tegen hem. Ik roep even naar mijn vriendin. Dag; ik kom eraan; haal even Olaf de buurhond aan. Ik zie je.
Wat kan zo’n bakbeest blij wezen als deze je een poosje niet heb gezien en ja; klinkt raar zo lang niet met zijn natte neus besnuffeld heeft. Thuiskomend van je werk; ruiken welke shitllucht en pieslucht je nauw weer op je kleding heb.

Trouwens waarom noemen ze van die bakbeesten van honden niet naar vrouwen; maar altijd naar stoere mannennamen?
Kep nooit een Sintbernhard of pitbull tegengekomen die Annelies of Miranda of zo heet.
Tot morgen.

Previous post:

Next post: