Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Ik zal ze afbreken tot de grond in dat boek wat ik aan het schrijven ben

Ik zal ze afbreken tot de grond in dat boek wat ik aan het schrijven ben

by de man in de zorg on January 14, 2013

Ik las de krant en was aan het zoeken op internet, gaf een familielid van een bewoner aan. weet je wel hoe idioot veel , en hij noemt een naam…… een naam van de hoogste bazen bij een ziekenhuis verdient.
Neen geef ik aan, ik wil het niet weten, maar ik denk dat hij een beetje meer dan mij verdiend
Weet je wel hoeveel hij verdiend… die en hij noemt de naam weer… per jaar…
Ik las inde krant dat sommige verpleeghuisdrecteuren en leden van raad van bestuur in de zorg wel tonnen verdienen… wat vind je daar van johan. Wat vind jij dat hoge bazen….. hij noemt een naam en een bedrag…. verdiend…..
Daar zal hij of zij ongetwijfeld heel hard voor moeten werken, geef ik aan
Dat is toch wat johan….
Sorry, maar ik kan en zal nimmer….. nimmer een mening geven over iemand en zeker geen uitlatingen doen over ik het wel dan niet gerechtvaardigd vind dat mensen zoveel verdienen. Ik vind persoonlijk wel, dat als iemand die verantwoordelijk is voor zoveel goede zorg en ook honderden mensen personeel onder zich heeft, dat deze persoon daarvoor goed betaald mag worden….

Neen, ik ben een boek aan het schrijven. neen mijn echtgenoot heeft in vele verpleeghuizen gezeten afgelopen jaren. Over al die verpleeghuizen ben ik aan het schrijven. over de zorg die daar geleverd is. Ja, alles wat ik daar heb meegemaakt zal ik beschrijven, hoe slecht het…. bij….en noemt een naam is. Ja, en daar waar mijn vrouw zat daarop…. ik zal ze tot de grond toe afbreken. wat een rotzooi daar. Ik ga dat boek schrijven, en daar ben ik nu mee bezig. veertig pagina’s heb ik al. Het eerste verpleeghuis geef ik een vijf…. het tweede, wat ik tot de grond toe zal afbreken….. een drie en jullie…. het verpleeghuis war ze nu woont…. geef ik een zeven.
Dank je wel geef ik aan. We doen als locatie, team, afdeling en met goed afdelingshoofd ons best om voor uw naaste wat leuks en goeds neer te zetten. Inderdaad, vergeleken met dat zooitje wat ik heb mee gemaakt, doen jullie het zeer goed.
Dank je.
Neen jullie zullen er erg goed van af komen in het boek dat ik aan het schrijven ben, maar de rest van die verpleeghuizen waar ze heeft gewoond. Ik zal ze afbreken tot de grond in dat boek wat ik aan het schrijven ben

Previous post:

Next post: