Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   immobiel

immobiel

by de man in de zorg on December 18, 2007

immobiel
Ben je dan dom of ben je dan niet dom……Neen; denk het mar; maar zeg het maar niet.
Neen; zaterdagavond dienst gehad en ja; best wel wat later geworden. Zeg gedag tegen mijn collega en bij het verlaten van mijn zorgtoko; gooi mijn hieperdepieper bij de receptie neer. Neen;niemand aanwezig meer; die waren om kwart over elf al naar huis; en ja ik ga als een gek naar huis. Ja; haasten dat zeker; wilde niet te laat thuis wezen; vriendin moest erg vroeg op in verband met haar dagdienst zondag.
Zondag wil ik naar mijn job en ik voel in mijn zak. Ik kijk waar mijn telefoon is; althans dat mobieltje wat ik voor de sier heb. Neen; ik gebruik hem nooit; tis voor de sier. Ik wil niet overal bereikbaar zijn. Eigenlijk haat ik ze. Ik heb hem voor mijn werk. Het nummer van hun staat erin; zodat ik zie wie het is en dan niet op hoef te nemen. Ja; en jij staat meestal uit. Tis wel een goede wekker trouwens. Neen m’n normale nummer hebben ze niet gelukkig.
Dus ja; ik voel in mijn zak naar mijn telefoon en ja; daar is mijn telefoon niet. Neen; daar tref ik een peiper aan die ik in had moeten leveren toen ik klaarwas met m’n avonddienst. Een inmiddels niet werkende en lege peiper. Waar is mijn telefoon dan…..dan bel ik mezelf op en dan kijk ik wie opneem; zodat ik weet waar hij is.
Je heb van die mensen….die hebben een mobieltje en ook die weten hun eigen nummer niet. Dus ook ik kon mezelf niet opbellen.
Naar m’n job gedgaan en ja hoor…..
“ik heb wat voor je; is die de jouwe (mobieltje)” vraag degene van de receptie?
Ruilen voor een meer niet werkende pieper?
(ze hadden me gebeld vanaf de afdeling waar hij was; (de pieper) trouwens; maar de receptie nam op 😉
(woensdag 19 december 2007 geen update; donderdag een nieuwe log)

Previous post:

Next post: