Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   je bent mooi mijn god vriendin wat ben je mooi

je bent mooi mijn god vriendin wat ben je mooi

by de man in de zorg on July 15, 2011

je bent mooi mijn god vriendin wat ben je mooi
Ik kijk naar mijn vriendin. Goed onderweg in haar zwangerschap. Het gaat hard met haar buik. Elke week gaat het harder en harder, zo lijkt het. Ze word goed gezet en je begint echt zichtbaar te zien dat ze zwanger is, en zeer veel weken achter de rug heeft.
Er word hard gewerkt om het bouwpakket in haar buik op tijd klaar te laten zijn, en de ooievaar zijn bestelling op tijd zijn babytje (enkelvoud of meervoud, jongetje of meisje) af te leveren bij huize man in de zorg.
Ik kijk naar mijn vriendin. Ze zit op de bank. Haar handen heel lief liggende op haar buik. Ze wrijft heen en weer, over haar buik. De buik waar onze aankomende baby keihard zijn of haar best doet om er wat moois van te maken. Elke baby is mooi….. de onze zal in onze ogen de mooiste zijn. Voor de eerste keer papa en mamma worden, een waanzinnig mooi gevoel.
Ik kijk naar mijn vriendin. Ze zit op de bank. Een zichtbaar dikke buik. Een lieve vriendin, een waanzinnig mooi geschenk….. een aankomende baby. Je bent mooi….. mijn god vriendin, wat ben je mooi…..

Voor de rest wel goed. misschien heb ik binnenkort hulp nodig bij wat vragen, en hoop ik op enkele van de duizenden lezers van dit blog terug te kunnen vallen (niet omtend zwangerschap 😉

je bent mooi mijn god vriendin wat ben je mooi
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: